Πολιτική Απορρήτου

Provider ("εμείς", "εμείς" ή "μας") λειτουργεί το saturn-e.planetz.φροντίδα ιστότοπος (η "Υπηρεσία").

Αυτή η σελίδα σάς ενημερώνει για τις πολιτικές μας σχετικά με τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μας και τις επιλογές που έχετε συσχετίσει με αυτά τα δεδομένα.

Αυτή η σελίδα σάς ενημερώνει για τις πολιτικές μας σχετικά με τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μας και τις επιλογές που έχετε συσχετίσει με αυτά τα δεδομένα.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για την παροχή και τη βελτίωση της Υπηρεσίας. Χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία, συμφωνείτε με τη συλλογή και χρήση των πληροφοριών σύμφωνα με αυτήν την πολιτική. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, οι όροι που χρησιμοποιούνται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου έχουν τις ίδιες έννοιες με τους Όρους και Προϋποθέσεις μας, από τους οποίους είναι προσβάσιμοι saturn-e.planetz.φροντίδα

Ορισμοί

Υπηρεσία

Η υπηρεσία είναι η saturn-e.planetz.φροντίδα ιστότοπος που λειτουργεί από Provider

Προσωπικά Δεδομένα

Προσωπικά Δεδομένα σημαίνει δεδομένα σχετικά με ένα ζωντανό άτομο που μπορεί να ταυτοποιηθεί από αυτά τα δεδομένα (ή από αυτές και άλλες πληροφορίες είτε βρίσκονται στην κατοχή μας είτε είναι πιθανόν να τεθούν στη διάθεσή μας).

Χρήση Δεδομένων

Τα Δεδομένα Χρήσης είναι δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα είτε προέρχονται από τη χρήση της Υπηρεσίας είτε από την ίδια την υποδομή των Υπηρεσιών (για παράδειγμα, τη διάρκεια μιας επίσκεψης σελίδας).

Μπισκότα

Τα cookies είναι μικρά κομμάτια δεδομένων που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας (υπολογιστής ή κινητή συσκευή).

Ελεγκτής Δεδομένων

Ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων νοείται το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που (είτε μόνο του είτε από κοινού ή από κοινού με άλλα πρόσωπα) καθορίζει τους σκοπούς για τους οποίους και τον τρόπο με τον οποίο υποβάλλονται ή πρόκειται να υποβληθούν σε επεξεργασία οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες. Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, είμαστε Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Επεξεργαστές δεδομένων (ή παροχείς υπηρεσιών)

Ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων (ή Πάροχος Υπηρεσιών) νοείται κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επεξεργάζεται τα δεδομένα για λογαριασμό του Υπεύθυνου Επεξεργασίας Δεδομένων. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες διαφόρων Παρόχων Υπηρεσιών προκειμένου να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας πιο αποτελεσματικά.

Υποκείμενο δεδομένων (ή χρήστης)

Το Υποκείμενο Δεδομένων είναι οποιοδήποτε ζωντανό άτομο που χρησιμοποιεί την Υπηρεσία μας και αποτελεί το αντικείμενο Προσωπικών Δεδομένων.

Συλλογή και χρήση πληροφοριών

Συλλέγουμε πολλούς διαφορετικούς τύπους πληροφοριών για διάφορους σκοπούς για να παρέχουμε και να βελτιώσουμε την Υπηρεσία μας σε εσάς.

Τύποι συλλεγόμενων δεδομένων

Προσωπικά Δεδομένα

Κατά τη χρήση της Υπηρεσίας μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παράσχετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επαφή ή την αναγνώρισή σας ("Προσωπικά Δεδομένα"). Οι προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες μπορούν να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου *
  • Ονομα και επίθετο
  • Αριθμός τηλεφώνου
  • Διεύθυνση, κράτος, επαρχία, ταχυδρομικός κώδικας, πόλη
  • Cookie και δεδομένα χρήσης

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ενημερωτικά δελτία, υλικό μάρκετινγκ ή προώθησης και άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη οποιασδήποτε ή όλων αυτών των επικοινωνιών από εμάς, ακολουθώντας τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής ή οδηγίες που παρέχονται σε οποιοδήποτε email στέλνουμε ή επικοινωνώντας μαζί μας.

Χρήση Δεδομένων

Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης και χρήσης της Υπηρεσίας ("Δεδομένα χρήσης"). Αυτά τα Δεδομένα Χρήσης ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet του υπολογιστή σας (π.χ. διεύθυνση IP), ο τύπος του προγράμματος περιήγησης, η έκδοση του προγράμματος περιήγησης, οι σελίδες της Υπηρεσίας που επισκέπτεστε, η ώρα και η ημερομηνία της επίσκεψής σας, τα αναγνωριστικά συσκευών και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Παρακολούθηση δεδομένων cookie

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης για την παρακολούθηση της δραστηριότητας στην Υπηρεσία μας και τη διατήρηση ορισμένων πληροφοριών.

Τα cookies είναι αρχεία με μικρό όγκο δεδομένων που μπορεί να περιλαμβάνουν ένα ανώνυμο μοναδικό αναγνωριστικό. Τα cookies αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας από έναν ιστότοπο και αποθηκεύονται στη συσκευή σας. Οι τεχνολογίες παρακολούθησης που χρησιμοποιούνται επίσης είναι φάρους, ετικέτες και δέσμες ενεργειών για τη συλλογή και παρακολούθηση πληροφοριών και τη βελτίωση και ανάλυση της Υπηρεσίας μας.

Μπορείτε να δώσετε οδηγίες στο πρόγραμμα περιήγησής σας να απορρίψει όλα τα cookies ή να υποδείξει πότε αποστέλλεται ένα cookie. Ωστόσο, εάν δεν δεχτείτε cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές από τις υπηρεσίες μας.

Παραδείγματα Cookies που χρησιμοποιούμε:

  • Μπισκότα περιόδου σύνδεσης. Χρησιμοποιούμε cookies συνόδου για να λειτουργήσουμε την υπηρεσία μας.
  • Προτιμώμενα cookies. Χρησιμοποιούμε cookie προτιμήσεων για να θυμόμαστε τις προτιμήσεις σας και τις διάφορες ρυθμίσεις.
  • Cookie ασφαλείας. Χρησιμοποιούμε cookies ασφαλείας για λόγους ασφαλείας.
  • Διαφημιστικά cookies. Τα cookie διαφήμισης χρησιμοποιούνται για να σας εξυπηρετήσουν με διαφημίσεις που μπορεί να είναι σχετικές με εσάς και τα ενδιαφέροντά σας.

Χρήση δεδομένων

Provider χρησιμοποιεί τα συλλεχθέντα δεδομένα για διάφορους σκοπούς:

  • Παροχή και διατήρηση της Υπηρεσίας μας
  • Να σας ειδοποιήσω για αλλαγές στην Υπηρεσία μας
  • Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε σε διαδραστικές λειτουργίες της Υπηρεσίας μας, όταν το επιλέξετε
  • Για την παροχή υποστήριξης πελατών
  • Να συλλέξουμε αναλύσεις ή πολύτιμες πληροφορίες για να βελτιώσουμε την Υπηρεσία μας
  • Παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας μας
  • Για τον εντοπισμό, την πρόληψη και την αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων
  • Για να σας παρέχουμε ειδήσεις, ειδικές προσφορές και γενικές πληροφορίες σχετικά με άλλα αγαθά, υπηρεσίες και συμβάντα που προσφέρουμε, τα οποία είναι παρόμοια με αυτά που έχετε ήδη αγοράσει ή ζητήσετε, εκτός εάν έχετε επιλέξει να μην λάβετε αυτές τις πληροφορίες

Νομική βάση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων βάσει του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

Εάν είστε από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ), Provider Η νομική βάση για τη συλλογή και χρήση των προσωπικών πληροφοριών που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου εξαρτάται από τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε και το συγκεκριμένο πλαίσιο στο οποίο τα συλλέγουμε.

Provider μπορεί να επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα επειδή:

  • Πρέπει να κάνουμε μια σύμβαση μαζί σας
  • Μας έχετε δώσει την άδεια να το κάνετε
  • Η επεξεργασία είναι προς το νόμιμο συμφέρον μας και δεν παρακάμπτεται από τα δικαιώματά σας
  • Να συμμορφωθούν με το νόμο

Διατήρηση δεδομένων

Provider θα διατηρήσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στο βαθμό που είναι απαραίτητο για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (για παράδειγμα, εάν μας ζητηθεί να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους), να επιλύσουμε διαφορές και να επιβάλουμε τις νομικές μας συμφωνίες και πολιτικές.

Provider θα διατηρήσει επίσης τα Δεδομένα Χρήσης για σκοπούς εσωτερικής ανάλυσης. Τα δεδομένα χρήσης διατηρούνται γενικά για μικρότερο χρονικό διάστημα, εκτός εάν αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της ασφάλειας ή για τη βελτίωση της λειτουργικότητας της Υπηρεσίας μας, ή είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.

Μεταφορά δεδομένων

Οι πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, μπορούν να μεταφερθούν σε - και να διατηρούνται σε - υπολογιστές που βρίσκονται εκτός της πολιτείας σας, επαρχίας, χώρας ή άλλης κυβερνητικής δικαιοδοσίας, όπου οι νόμοι προστασίας δεδομένων ενδέχεται να διαφέρουν από αυτούς που ισχύουν στη δικαιοδοσία σας.

Εάν βρίσκεστε εκτός Βουλγαρίας και επιλέξετε να μας παρέχετε πληροφορίες, σημειώστε ότι μεταφέρουμε τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, στη Βουλγαρία και τα επεξεργαζόμαστε εκεί.

Η συγκατάθεσή σας για την παρούσα Πολιτική Απορρήτου που ακολουθείται από την υποβολή των πληροφοριών αυτών αντιπροσωπεύει τη συγκατάθεσή σας για τη μεταφορά αυτή.

Provider θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με αυτή την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και δεν θα γίνει μεταβίβαση των Προσωπικών σας Δεδομένων σε έναν οργανισμό ή σε μια χώρα, εκτός εάν υπάρχουν επαρκείς έλεγχοι, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας των δεδομένων σας και άλλες προσωπικές πληροφορίες.

Αποκάλυψη δεδομένων

Επαγγελματική συναλλαγή

If Provider εμπλέκεται σε συγχώνευση, απόκτηση ή πώληση περιουσιακών στοιχείων, τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να μεταφερθούν. Θα παράσχουμε ειδοποίηση πριν από τη μεταφορά των Προσωπικών σας Δεδομένων και υπόκειται σε διαφορετική Πολιτική Απορρήτου.

Νομικές απαιτήσεις

Provider μπορεί να αποκαλύψει τα Προσωπικά σας Δεδομένα με την πεποίθηση ότι αυτή η ενέργεια είναι απαραίτητη για:

  • Για να συμμορφωθείτε με μια νομική υποχρέωση
  • Προστασία και υπεράσπιση των δικαιωμάτων ή ιδιοκτησίας της Provider
  • Για να αποτρέψετε ή να διερευνήσετε πιθανές παραβιάσεις σε σχέση με την Υπηρεσία
  • Προστασία της προσωπικής ασφάλειας των χρηστών της Υπηρεσίας ή του κοινού
  • Προστασία από νομική ευθύνη

Ασφάλεια Δεδομένων

Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς, αλλά να θυμάστε ότι καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου ή η μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι ασφαλής για το 100%. Παρόλο που προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια.

Τα δικαιώματά σας για την προστασία δεδομένων βάσει του κανονισμού γενικής προστασίας δεδομένων (GDPR)

Εάν είστε κάτοικος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), έχετε ορισμένα δικαιώματα προστασίας δεδομένων. Provider έχει ως στόχο να λάβει εύλογα μέτρα για να σας επιτρέψει να διορθώσετε, να τροποποιήσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς και αν θέλετε να καταργηθούν από τα συστήματά μας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα προστασίας δεδομένων:

Το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης ή διαγραφής των πληροφοριών που έχουμε σχετικά με εσάς. Όποτε είναι δυνατό, μπορείτε να έχετε πρόσβαση, να ενημερώσετε ή να ζητήσετε τη διαγραφή των Προσωπικών σας δεδομένων απευθείας στην ενότητα των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας. Αν δεν μπορείτε να εκτελέσετε οι ίδιοι αυτές τις ενέργειες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.
Το δικαίωμα της διόρθωσης. Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε τις πληροφορίες σας εάν αυτές οι πληροφορίες είναι ανακριβείς ή ελλιπείς.
Το δικαίωμα ένστασης. Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων.
Το δικαίωμα περιορισμού. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων.
Το δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να σας παρέχουμε ένα αντίγραφο των πληροφοριών που έχουμε σε σας με δομημένη, μηχανικά αναγνώσιμη και συνηθισμένη μορφή.
Το δικαίωμα ανάκλησης της συναίνεσης. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή όπου Provider βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων.

Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προτού απαντήσετε σε αυτά τα αιτήματα.

Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την τοπική αρχή προστασίας δεδομένων σας στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ).

Παροχείς Υπηρεσιών

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εταιρείες τρίτων και άτομα για να διευκολύνουμε την Υπηρεσία μας ("Παροχείς Υπηρεσιών"), να παρέχουμε την Υπηρεσία εκ μέρους μας, να εκτελούμε υπηρεσίες που σχετίζονται με την Υπηρεσία ή να μας βοηθήσετε να αναλύσουμε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται η Υπηρεσία μας.

Αυτά τα τρίτα μέρη έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για να εκτελέσουν αυτές τις εργασίες για λογαριασμό μας και είναι υποχρεωμένα να μην τα αποκαλύψουν ή να τα χρησιμοποιήσουν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Analytics

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε παρόχους υπηρεσιών τρίτων για την παρακολούθηση και την ανάλυση της χρήσης της Υπηρεσίας μας.

Google Analytics
Το Google Analytics είναι μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού που προσφέρεται από την Google που παρακολουθεί και αναφέρει την επισκεψιμότητα του ιστότοπου. Η Google χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγει για την παρακολούθηση και την παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας μας. Αυτά τα δεδομένα κοινοποιούνται σε άλλες υπηρεσίες της Google. Η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που συλλέγει για να προσαρμόσει και να εξατομικεύσει τις διαφημίσεις του δικού της διαφημιστικού δικτύου. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη διάθεση της δραστηριότητάς σας στην Υπηρεσία στο Google Analytics εγκαθιστώντας το πρόσθετο εξαίρεσης από το Google Analytics για πρόγραμμα περιήγησης. Το πρόσθετο εμποδίζει το JavaScript του Google Analytics (ga.js, analytics.js και dc.js) να μοιράζεται πληροφορίες με το Google Analytics σχετικά με τη δραστηριότητα επισκέψεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Google, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Όρων Απορρήτου της Google: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Διαφήμιση

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε παρόχους υπηρεσιών τρίτων μερών για την προβολή διαφημίσεων σε σας για να βοηθήσουμε στην υποστήριξη και συντήρηση της Υπηρεσίας μας.

Cookie DoubleClick του Google AdSense
Η Google, ως τρίτος προμηθευτής, χρησιμοποιεί cookies για την προβολή διαφημίσεων στην Υπηρεσία μας. Η χρήση του cookie DoubleClick από την Google επιτρέπει σε αυτήν και στους συνεργάτες της να προβάλλουν διαφημίσεις στους χρήστες μας με βάση την επίσκεψή τους στην Υπηρεσία μας ή σε άλλους ιστότοπους στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη χρήση του DoubleClick Cookie για διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος, μεταβαίνοντας στην ιστοσελίδα των ρυθμίσεων του Google Ads: http://www.google.com/ads/preferences/

Συμπερασματικό επαναληπτικό μάρκετινγκ

Provider χρησιμοποιεί υπηρεσίες επαναληπτικού μάρκετινγκ για να διαφημίσετε σε ιστότοπους τρίτων μερών μετά την επίσκεψή σας στην υπηρεσία μας. Εμείς και οι προμηθευτές τρίτου μέρους χρησιμοποιούμε cookies για να ενημερώνουμε, να βελτιστοποιούμε και να προβάλλουμε διαφημίσεις με βάση τις προηγούμενες επισκέψεις σας στην υπηρεσία μας.

Google AdWords
Η υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ Google AdWords παρέχεται από την Google Inc. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το Google Analytics για διαφημίσεις προβολής και να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις του Δικτύου εμφάνισης Google, μεταβαίνοντας στη σελίδα Ρυθμίσεις Google Ads: http://www.google.com/settings/ads Google συνιστά επίσης την εγκατάσταση του πρόσθετου προγράμματος περιήγησης εξαίρεσης από το Google Analytics – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout – για το πρόγραμμα περιήγησής σας. Το πρόσθετο εξαίρεσης προγράμματος περιήγησης Google Analytics παρέχει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να αποτρέπουν τη συλλογή και χρήση των δεδομένων τους από το Google Analytics. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Google, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Όρων Απορρήτου της Google: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Facebook
Η υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ στο Facebook παρέχεται από το Facebook Inc. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος από το Facebook, μεταβαίνοντας σε αυτήν τη σελίδα: https://www.facebook.com/help/164968693837950 Για να εξαιρεθείτε από τις διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος του Facebook, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες από το Facebook: https://www.facebook.com/help/568137493302217 Το Facebook τηρεί τις Αρχές Αυτορρύθμισης για τη Διαδικτυακή Συμπεριφορική Διαφήμιση που έχουν θεσπιστεί από την Digital Advertising Alliance. Μπορείτε επίσης να εξαιρεθείτε από το Facebook και άλλες συμμετέχουσες εταιρείες μέσω της Digital Advertising Alliance στις Η.Π.Α. http://www.aboutads.info/choices/, της Συμμαχίας Ψηφιακής Διαφήμισης του Καναδά στον Καναδά http://youradchoices.ca/ ή της Ευρωπαϊκής Διαδραστικής Συμμαχίας για τη Ψηφιακή Διαφήμιση στην Ευρώπη http://www.youronlinechoices.eu/, ή εξαιρεθείτε χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις της κινητής συσκευής σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του Facebook, επισκεφτείτε την Πολιτική δεδομένων του Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Σύνδεσμοι προς άλλους δικτυακούς τόπους

Η Υπηρεσία μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν λειτουργούν από εμάς. Εάν κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο τρίτου μέρους, θα κατευθυνθείτε στον ιστότοπο αυτού του τρίτου μέρους. Σας συμβουλεύουμε θερμά να ελέγξετε την Πολιτική απορρήτου για κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε.

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιωνδήποτε τοποθεσιών ή υπηρεσιών τρίτων.

Προστασία προσωπικών δεδομένων των παιδιών

Η υπηρεσία μας δεν απευθύνεται σε άτομα κάτω από την ηλικία του 18 ("Παιδιά").

Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης από οποιονδήποτε κάτω από την ηλικία του 18. Αν είστε γονέας ή κηδεμόνας και γνωρίζετε ότι τα παιδιά σας μας έχουν παράσχει προσωπικά δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας. Αν συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από παιδιά χωρίς επαλήθευση της συγκατάθεσης των γονέων, λαμβάνουμε μέτρα για την κατάργηση αυτών των πληροφοριών από τους διακομιστές μας.

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Πολιτική απορρήτου μας κατά διαστήματα. Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτή τη σελίδα.

Θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και μια προειδοποιητική ειδοποίηση σχετικά με την Υπηρεσία μας, πριν από την έναρξη της αλλαγής και την ενημέρωση της "ημερομηνίας ισχύος" στην κορυφή αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

Σας συμβουλεύουμε να επανεξετάζετε περιοδικά αυτή την πολιτική απορρήτου για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές αυτής της Πολιτικής Απορρήτου ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα.

Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ Υ HIGHΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ: Η διαπραγμάτευση Forex, CFD και κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά κερδοσκοπική, ενέχει ένα επίπεδο κινδύνου και μπορεί να μην είναι κατάλληλη για όλους τους επενδυτές. Μπορεί να χάσετε μέρος ή το σύνολο του επενδυμένου σας κεφαλαίου, επομένως δεν πρέπει να κερδοσκοπήσετε με κεφάλαιο που δεν μπορείτε να χάσετε. Είναι υποχρέωσή σας να ελέγξετε και να αποφασίσετε εάν ο μεσίτης με τον οποίο συνδεθήκατε ισχύει για όλους τους τοπικούς κανόνες και κανονισμούς και ρυθμίζεται στη δικαιοδοσία της χώρας σας και επιτρέπεται να δέχεται πελάτες από την τοποθεσία σας στην οποία βρίσκεστε, προτού χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας με τον μεσίτη και ξεκινήστε να κάνετε συναλλαγές με αυτό. Σημειώστε ότι το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο δεν πρέπει να θεωρείται επενδυτική συμβουλή. Οι επενδύσεις είναι κερδοσκοπικές. Όταν επενδύετε το κεφάλαιο σας κινδυνεύει. Απαιτείται να πούμε στους πιθανούς επενδυτές ότι η προηγούμενη απόδοση του λογισμικού μας δεν προβλέπει απαραίτητα μελλοντικά αποτελέσματα, επομένως δεν πρέπει να κερδοσκοπείτε με κεφάλαιο που δεν μπορείτε να χάσετε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΗΠΑ: Η διαπραγμάτευση δικαιωμάτων προαίρεσης δεν ρυθμίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Bitcoin Up δεν εποπτεύεται ούτε ρυθμίζεται από χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς ή αμερικανικές υπηρεσίες. Οποιαδήποτε μη ελεγχόμενη εμπορική δραστηριότητα από κατοίκους των ΗΠΑ θεωρείται παράνομη. Bitcoin Up δεν δέχεται πελάτες που βρίσκονται εντός των Ηνωμένων Πολιτειών ή έχουν αμερικανική υπηκοότητα.

ΑΠΟΚΑΛΥΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: Δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη για απώλεια ή ζημιά ως αποτέλεσμα της εξάρτησης από τις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Αυτό περιλαμβάνει εκπαιδευτικό υλικό, προσφορές τιμών και διαγράμματα και ανάλυση. Έχετε υπόψη τους κινδύνους που σχετίζονται με τη διαπραγμάτευση των χρηματοπιστωτικών αγορών. ποτέ μην επενδύσετε περισσότερα χρήματα από όσα μπορεί να διακινδυνεύσετε να χάσετε. Οι κίνδυνοι που συνεπάγεται η διαπραγμάτευση Forex, CFD και κρυπτονομισμάτων ενδέχεται να μην είναι κατάλληλοι για όλους τους επενδυτές. Δεν διατηρούμε την ευθύνη για τυχόν απώλειες συναλλαγών που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ως αποτέλεσμα της χρήσης των δεδομένων που φιλοξενούνται σε αυτόν τον ιστότοπο.

ΝΟΜΙΚΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ: Χωρίς να περιορίζετε τις αναφερόμενες διατάξεις, κατανοείτε ότι οι νόμοι σχετικά με τις χρηματοοικονομικές συμβάσεις διαφέρουν σε όλο τον κόσμο και είναι δική σας ευθύνη να βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνεστε σωστά με οποιονδήποτε νόμο, κανονισμό ή οδηγία στη χώρα διαμονής σας σχετικά με τη χρήση του Ιστότοπου. Για να αποφύγετε κάθε αμφιβολία, η δυνατότητα πρόσβασης στον Ιστότοπό μας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι Υπηρεσίες μας ή/και οι δραστηριότητές σας μέσω του Ιστότοπου είναι νόμιμες σύμφωνα με τους νόμους, τους κανονισμούς ή τις οδηγίες που σχετίζονται με τη χώρα διαμονής σας. Λάβετε υπόψη ότι λαμβάνουμε τέλη διαφήμισης για να κατευθύνουμε τους χρήστες να ανοίξουν λογαριασμό στους μεσίτες/διαφημιζόμενους και/ή να αυξήσουν την επισκεψιμότητα στον ιστότοπο του διαφημιζόμενου. Έχουμε τοποθετήσει cookie στον υπολογιστή σας για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την εμπειρία σας όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις cookie στον υπολογιστή σας ανά πάσα στιγμή. Η χρήση αυτού του ιστότοπου υποδηλώνει την αποδοχή σας από αυτόν Πολιτική Απορρήτου.